0%
AP
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Girlpower - Leerkrachten - VOORAF

Geachte leerkracht

Je bent met je klas ingeschreven om binnenkort een workshop te volgen bij de Techniek- en Wetenschapsacademie. 

De Techniek- en Wetenschapsacademie werkt mee aan het onderzoeksproject 'Girlpower! / Girls & Technology'. In dit project wordt ingezet op het enthousiast maken van meisjes uit de lagere school voor STEM (Science, Technology, Engeneering, Mathematics). Maatschappelijk gezien kiezen er immers nog altijd relatief weinig meisjes voor deze studierichtingen en  beroepen.

Binnen dit onderzoeksproject willen we aan de hand van vragenlijsten nagaan of de interesse voor wetenschap en techniek bij zowel jongens als meisjes beïnvloed wordt door deelname aan de workshop. Daarom willen we ook aan u vragen om 3 vragenlijsten in te vullen: 1 voor deelname aan de workshop en 2 erna. Dit duurt telkens maximum 10 minuten.

Binnen deze vragenlijst zijn geen juiste of foute antwoorden. We peilen enkel naar jouw beleving.

 

Alvast bedankt voor je deelname,

Het onderzoeksteam

 

Uiteraard worden de gegevens anoniem verwerkt en zal er nooit over een specifieke deelnemer gerapporteerd worden. De gegevens worden bewaard volgens de geldende GDPR-regelgeving. U kunt zich altijd terugtrekken van deelname aan dit onderzoek, zonder daarbij negatieve gevolgen te ervaren. Bij vragen over dit onderzoek mag u steeds contact opnemen via mail met kato.luyckx@ap.be.

Voor meer info over het specifieke project mag u contact opnemen met greet.douce@thhi-tessenderlo.be.

Door de vragenlijst in te vullen verklaart u zich akkoord om vrijwillig deel te nemen aan het wetenschappelijk onderzoek van het departement Onderwijs en Training van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen met als projectnaam “Girl Power / Girls and technology”.  

Er zijn 7 vragen in deze enquête.