0%
AP
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Girlpower - Leerkrachten - VOORAF

Beste Leerkracht,

 

Je hebt je ingeschreven om deel te nemen aan een workshop in het project Girlpower - Girls and Technology. In dit kader neem je ook deel aan het bijhorende onderzoek naar de effectiviteit van de workshops en jouw visie op techniek.

 

Door de vragenlijst in te vullen verklaart u zich akkoord om vrijwillig deel te nemen aan het wetenschappelijk onderzoek van het departement Onderwijs en Training van de Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen met als projectnaam “Girl Power / Girls and technology”.  Hierbij zal je 1 keer voor de workshop en 2 keer er na gevraagd worden een online vragenlijst in te vullen. Dit duurt telkens 5à10 minuten.

 

Bij deze vragenlijst zijn geen juiste of foute antwoorden. We peilen enkel naar jouw beleving.

 

Alvast bedankt voor je deelname,

 

Het onderzoeksteam

 

Uiteraard worden de gegevens anoniem verwerkt en zal er nooit over een specifieke deelnemer gerapporteerd worden. De gegevens worden bewaard volgens de geldende GDPR-regelgeving. Bij vragen over dit onderzoek mag u steeds contact opnemen via mail met jan.ardies@ap.be of per post via Jan Ardies, lector O&T, AP Hogeschool, Noorderplaats 2, 2000 Antwerpen.

Voor meer info over het specifieke project mag u contact opnemen met greet.douce@thhi-tessenderlo.be.

Er zijn 6 vragen in deze enquête.