0%
AP
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

NOKA - zorgverleners

Heeft jouw oncologische patiënt al een hele weg afgelegd voor ze bij jou terechtkomen? Of weet je soms niet naar wie door te verwijzen?

Met het project NOKA (Navigerende Oncologische kaart Antwerpen) willen we de patiënt, zijn omgeving en de zorgverleners ondersteunen in deze zoektocht.

In opdracht van AP hogeschool en het PTOZA (Platform Transmurale Oncologische Zorg Antwerpen) ontwikkelen we momenteel de app/site NOKA. Dit is een toepassing waarin oncologische patiënten en mantelzorgers kunnen zoeken naar zorgverleners, betrouwbare informatie en nuttige links.

Na verschillende interviews met patiënten en mantelzorgers zijn we alvast tot een eerste resultaat gekomen en daarom willen we, aangegeven noodzakelijke zorgverleners binnen het netwerk van oncologie, graag opnemen in de app/site.

Ben je geïnteresseerd en wil je graag opgenomen worden in deze toepassing? Dan kan je aan de hand van volgend formulier aangeven welke gegevens je daarbij graag wil tonen.

Het invullen van het formulier duurt maximaal 10 minuten.

Er zijn 9 vragen in deze enquête.