0%
AP
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Update DINBelg

Beste, 

Aan de AP Hogeschool Antwerpen zijn we een onderzoek gestart om na te gaan of de DINBelg 2005 nog representatief is voor de Belgische bevolking anno 2020. 

In kader van het onderzoek zouden we u willen vragen om de enquête in te vullen zodat we een overzicht krijgen van de gebruikers van DINBelg en van de noden bij het gebruik ervan. 

Zou u de enquête willen invullen tegen uiterlijk 15 januari 2021? De enquête is volledig anoniem.

Alvast bedankt voor uw deelname, dit wordt enorm geapprecieerd.

Indien u opmerkingen of vragen heeft betreffende de vragenlijst of het onderzoek, contacteer ons gerust. 

 

Met vriendelijke groeten,

 __________

 

Inge Froidmont en Sandra Wera

Lectoren preventie en milieu

dinbelg@ap.be

Departement Wetenschap en Techniek,

Campus Spoor Noord Ellermanstraat, Ellermanstraat 33, BE-2060 Antwerpen

 

Artesis Plantijn Hogeschool Antwerpen | www.ap.be

Deze enquête wordt anoniem afgenomen.

De gegevens die worden vastgelegd bevatten geen gegevens die tot u zijn te herleiden. Behalve als er in een vraag naar is gevraagd.

Als u een toegangscode heeft gebruikt om deze enquête te kunnen invullen, dan verzekeren wij u dat deze toegangscode niet bij uw ingevulde gegevens wordt opgeslagen. Het wordt in een aparte database opgeslagen en het wordt alleen gewijzigd om aan te geven of u de enquête wel of niet helemaal heeft ingevuld. De toegangscodes worden niet gecombineerd met uw ingevulde gegevens.