0%
AP
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Vragen over Integratie van CVO in AP Hogeschool

Vanaf september 2019 zullen 5 CVO’s deels integreren in de AP Hogeschool. Dit roept ongetwijfeld vragen op. De meestgestelde vragen staan verzameld op het informatieplatform Samen Uniek 

De opleidingsverantwoordelijken, adjunct-directeurs en directeurs van de verschillende CVO’s vormen een goede raadgever voor heel wat inhoudelijke en administratieve vragen. Studenten kunnen zeker nog terecht bij de CVO-trajectbegeleiders en het secretariaat. Daarnaast zullen er ook onduidelijkheden zijn waarvoor je de hogeschool wenst te raadplegen.

Heb je vragen over de randvoorwaarden van de integratie (personeel, infrastructuur, communicatie, studentenaangelegenheden) dan neem je best contact op met ons via dit formulier. Ook vragen over onderwijs, onderwijsorganisatie of een inhoudelijke (dossiers)vraag met betrekking tot de integratie zijn welkom. Mis je informatie op Samen Uniek, dan kan je het via deze weg ook laten weten.

Door op de knop ‘volgende’ te drukken, kom je rechtstreeks op het invulformulier.

Er zijn 10 vragen in deze enquête.