0%
AP
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Consensus kader en criteria voor humane vroedkunde: een modified e-Delphi Studie

Binnen de AP Hogeschool, Gezondheid & Welzijn (G&W), Vroedkunde (AP) vindt het swAP care project plaats (2020-2024). Middels verschillende deelstudies werden elementen voor transformatie van vroedvrouw-geleide woman-centred zorg in kaart gebracht en hoe deze meetbaar gemaakt kunnen worden in het kader van het aansturen en de evaluatie van de kwaliteit van geboortezorg verleend door vroedvrouwen.

Door middel van deze studie trachten we consensus te bereiken en meningen onder experts te genereren (=delphi studie). U bent een zorgprofessional of een (toekomstige) moeder en dus expert binnen de (humane) geboortezorg. Als expert horen we graag uw visie op een aantal stellingen die in deze studie aan bod zullen komen. Na deze ronde volgt nog een tweede ronde en een eventuele deelname aan een online groepsgesprek.

 

Alvast bedankt voor uw tijd, aandacht, betrokkenheid en bereidwilligheid.

 

Heeft u graag meer informatie over dit onderwerp alvorens u wil deelnemen? Aarzal dan niet om de onderzoekers te contacteren.

 

Vriendelijke groet,

 

drs. Roxanne Bleijenbergh, Prof. dr. Yvonne Kuipers, dr. Eveline Mestdagh en drs. Ellen Thaels

Onderzoekers Bachelor in de vroedkunde AP Hogeschool Antwerpen, Universiteit van Antwerpen en University of Central Lancashire

 

roxanne.bleijenbergh@ap.beyvonne.fontein-kuipers@ap.be - eveline.mestdagh@ap.be - EThaels@uclan.ac.uk

Er zijn 30 vragen in deze enquête.