De volgende meerkeuzevragen zijn aan elkaar gekoppeld:
- De eerste meerkeuzevraag bevat 6 beginopties.
- De tweede vraag laat enkel maar antwoorden zien die in de eerste vraag niet zijn aangeduid. Dit wordt bereikt door bij de tab 'Logica' de vraagcode van de eerste vraag in te vullen bij 'Arrayfilter uitsluiting'. De antwoorden van de eerste vraag worden hier dus uitgesloten.
- De derde vraag bevat enkel maar antwoorden die in de eerste wel zijn aangeduid. Om die reden is die vraag zelf niet eens zichtbaar bij het openen van de pagina, want bij de eerste vraag zijn immers nog geen antwoorden aan geduid. Bij de tab 'Logica' is de vraagcode van de eerste vraag ingevuld bij 'Arrayfilter'.
Bij de tab 'Logica' is bij alle vragen ook een minimum en maximum aantal mogelijke antwoorden ingesteld. Als het minimum en maximum dezelfde waarde hebben (zoals bij de derde vraag) dan wordt er getoond wat het verwachte aantal antwoorden is. De waarschuwingstekst over de aantallen is in het rood zolang niet aan de voorwaarden is voldaan, maar wordt blauw als het wel overeenkomt met de minimum- en maximumwaardes.
Een zinvol praktisch nut van een dergelijke constructie (buiten het kiezen van favoriete pizza's) is bijvoorbeeld een verkiezing waarbij iedereen mag kiezen voor een afgevaardigde én een opvolger. Beide vragen zouden enkelekeuzevragen zijn met dezelfde lijst namen waarbij de tweede vraag 'Arrayfilter uitsluiting' gebruikt om te zorgen dat men niet voor dezelfde persoon kan stemmen als afgevaardigde én tegelijk ook als opvolger. Dus als opvolger gaat men iemand anders moeten pakken dan diegene die men in de eerste vraag als afgevaardigde koos.